Metang

Metang is een Staal en Psychisch type Pokemon. Metang behoort tot de soort van Iron Claw Pokémon (Iron Claw Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 202.5 kg (446.4). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Light Metal (Verborgen) (Light Metal (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Metang ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 75, verdediging 100, speciale aanval 55, speciale verdediging 80, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Metang Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Metang een base experience yield van 153.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Metang.

Metang Metang

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.