Metagross

Metagross is een Staal en Psychisch type Pokemon. Metagross behoort tot de soort van Iron Leg Pokémon (Iron Leg Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 550.0 kg (1212.5). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Light Metal (Verborgen) (Light Metal (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Metagross ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 135, verdediging 130, speciale aanval 95, speciale verdediging 90, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 723 totale kracht (TK) kan behalen.

Metagross Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Metagross een base experience yield van 210.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Metagross.

Metagross Metagross

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.