Meowth

Meowth is een Normaal en Normaal type Pokemon. Meowth behoort tot de soort van Kras Cat Pokémon (Scratch Cat Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 4.2 kg (9.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Meowth ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 35, speciale aanval 40, speciale verdediging 40, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 290. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 801 totale kracht (TK) kan behalen.

Meowth Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Meowth does not have the Technician ability. In de 1e generatie heeft Meowth een base speciale stat van 40. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Meowth een base experience yield van 69.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Meowth.

Meowth Meowth

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.