Meloetta

Meloetta is een Normaal en Psychisch type Pokemon. Meloetta behoort tot de soort van Melody Pokémon (Melody Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 6.5 kg (14.3). De vaardigheid van de mon is Serene Grace (Serene Grace).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Speciale Verdediging, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 100 (higher than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Meloetta ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 77, verdediging 77, speciale aanval 128, speciale verdediging 128, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 680 totale kracht (TK) kan behalen.

Meloetta Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Meloetta.

Meloetta Meloetta

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.