Melmetal

Melmetal is een Staal en Staal type Pokemon. Melmetal behoort tot de soort van Hex Nut Pokémon (Hex Nut Pokémon). De mon is 2.5 meter lang. In lbs 8′02″. Het weegt 800.0 kg (1763.7). De vaardigheid van de mon is Iron Fist (Iron Fist).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Melmetal ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 135, aanval 143, verdediging 143, speciale aanval 80, speciale verdediging 65, Snelheid 34. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 621 totale kracht (TK) kan behalen.

Melmetal Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Melmetal.

Melmetal Melmetal

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.