Meganium

Meganium is een Gras en Gras type Pokemon. Meganium behoort tot de soort van Herb Pokémon (Herb Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 100.5 kg (221.6). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Leaf Guard (Verborgen) (Leaf Guard (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 236. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Meganium ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 82, verdediging 100, speciale aanval 83, speciale verdediging 100, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 714 totale kracht (TK) kan behalen.

Meganium Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Meganium een base experience yield van 208.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Meganium.

Meganium Meganium

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.