Meditite

Meditite is een Vecht en Psychisch type Pokemon. Meditite behoort tot de soort van Mediteren Pokémon (Meditate Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 11.2 kg (24.7). De vaardigheden zijn Pure Power (Pure Power) en Telepathie (Verborgen) (Telepathy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Meditite ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 40, verdediging 55, speciale aanval 40, speciale verdediging 55, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 814 totale kracht (TK) kan behalen.

Meditite Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Meditite een base experience yield van 91.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Meditite.

Meditite Meditite

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.