Mawile

Mawile is een Staal en Fee type Pokemon. Mawile behoort tot de soort van Deceiver Pokémon (Deceiver Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 11.5 kg (25.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 133. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mawile ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 85, verdediging 85, speciale aanval 55, speciale verdediging 55, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 380. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Mawile Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Mawile is Steel type. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Mawile een base experience yield van 98.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mawile.

Mawile Mawile

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.