Masquerain

Masquerain is een Insect en Vlieg type Pokemon. Masquerain behoort tot de soort van Eyeball Pokémon (Eyeball Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 3.6 kg (7.9). De vaardigheden zijn Intimidate (Intimidate) en Unnerve (Verborgen) (Unnerve (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Water 1 (Bug, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Masquerain ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 60, verdediging 62, speciale aanval 100, speciale verdediging 82, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 454. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 738 totale kracht (TK) kan behalen.

Masquerain Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Masquerain een base speciale Attack van 80. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Masquerain een base Speed van 60. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Masquerain een base experience yield van 128. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Masquerain een base experience yield van 145.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Masquerain.

Masquerain Masquerain

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.