Marshtomp

Marshtomp is een Water en Grond type Pokemon. Marshtomp behoort tot de soort van Mud Fish Pokémon (Mud Fish Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 28.0 kg (61.7). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Damp (Verborgen) (Damp (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Marshtomp ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 85, verdediging 70, speciale aanval 60, speciale verdediging 70, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 737 totale kracht (TK) kan behalen.

Marshtomp Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Marshtomp een base experience yield van 143.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Marshtomp.

Marshtomp Marshtomp

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.