Marshadow

Marshadow is een Vecht en Spook type Pokemon. Marshadow behoort tot de soort van Gloomdweller Pokémon (Gloomdweller Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 22.2 kg (48.9). De vaardigheid van de mon is Technician (Technician).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Marshadow ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 125, verdediging 80, speciale aanval 90, speciale verdediging 90, Snelheid 125. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 699 totale kracht (TK) kan behalen.

Marshadow Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Marshadow een base experience yield van 120.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Marshadow.

Marshadow Marshadow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.