Marill

Marill is een Water en Fee type Pokemon. Marill behoort tot de soort van Aqua Mouse Pokémon (Aqua Mouse Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 88. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Water 1 (Fairy, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Marill ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 20, verdediging 50, speciale aanval 20, speciale verdediging 50, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Marill Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Marill is Water type. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Marill een base experience yield van 58.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Marill.

Marill Marill

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.