Mareep

Mareep is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Mareep behoort tot de soort van Wool Pokémon (Wool Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 7.8 kg (17.2). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Plus (Verborgen) (Plus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 235 (30.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mareep ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 40, verdediging 40, speciale aanval 65, speciale verdediging 45, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 766 totale kracht (TK) kan behalen.

Mareep Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Mareep een base experience yield van 59.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mareep.

Mareep Mareep

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.