Mankey

Mankey is een Vecht en Vecht type Pokemon. Mankey behoort tot de soort van Pig Monkey Pokémon (Pig Monkey Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 28.0 kg (61.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Mankey ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 80, verdediging 35, speciale aanval 35, speciale verdediging 45, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 799 totale kracht (TK) kan behalen.

Mankey Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Mankey does not have the Anger Point ability. In de 1e generatie heeft Mankey een base speciale stat van 35. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Mankey een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mankey.

Mankey Mankey

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.