Manectric

Manectric is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Manectric behoort tot de soort van Kwijting Pokémon (Discharge Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 40.2 kg (88.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 166. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Manectric ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 75, verdediging 60, speciale aanval 105, speciale verdediging 60, Snelheid 105. Opgeteld zijn de stats 475. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 739 totale kracht (TK) kan behalen.

Manectric Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Manectric een base experience yield van 168.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Manectric.

Manectric Manectric

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.