Mandibuzz

Mandibuzz is een Donker en Vlieg type Pokemon. Mandibuzz behoort tot de soort van Bone Vulture Pokémon (Bone Vulture Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 39.5 kg (87.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 179. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Mandibuzz ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 110, aanval 65, verdediging 105, speciale aanval 55, speciale verdediging 95, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 660 totale kracht (TK) kan behalen.

Mandibuzz Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Mandibuzz.

Mandibuzz Mandibuzz

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.