Manaphy

Manaphy is een Water en Water type Pokemon. Manaphy behoort tot de soort van Seafaring Pokémon (Seafaring Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.4 kg (3.1). De vaardigheid van de mon is Hydration (Hydration).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Water 1 (Fairy, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Manaphy ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 100, verdediging 100, speciale aanval 100, speciale verdediging 100, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Manaphy Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Manaphy een base experience yield van 215.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Manaphy.

Manaphy Manaphy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.