Makuhita

Makuhita is een Vecht en Vecht type Pokemon. Makuhita behoort tot de soort van Guts Pokémon (Guts Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 86.4 kg (190.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 47. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Makuhita ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 72, aanval 60, verdediging 30, speciale aanval 20, speciale verdediging 30, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 237. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 734 totale kracht (TK) kan behalen.

Makuhita Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Makuhita een base experience yield van 87.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Makuhita.

Makuhita Makuhita

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.