Magnezone

Magnezone is een Elektrisch en Staal type Pokemon. Magnezone behoort tot de soort van Magneet Area Pokémon (Magnet Area Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 180.0 kg (396.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 241. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Magnezone ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 70, verdediging 115, speciale aanval 130, speciale verdediging 90, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 535. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Magnezone Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Magnezone een base experience yield van 211.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magnezone.

Magnezone Magnezone

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.