Magneton

Magneton is een Elektrisch en Staal type Pokemon. Magneton behoort tot de soort van Magnet Pokémon (Magnet Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 60.0 kg (132.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 163. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Magneton ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 60, verdediging 95, speciale aanval 120, speciale verdediging 70, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 465. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 782 totale kracht (TK) kan behalen.

Magneton Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Magneton is Electric type. In de 1e generatie heeft Magneton een base speciale stat van 120. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Magneton een base experience yield van 161.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magneton.

Magneton Magneton

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.