Magnemite

Magnemite is een Elektrisch en Staal type Pokemon. Magnemite behoort tot de soort van Magnet Pokémon (Magnet Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 6.0 kg (13.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 65. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Magnemite ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 25, aanval 35, verdediging 70, speciale aanval 95, speciale verdediging 55, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 325. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 832 totale kracht (TK) kan behalen.

Magnemite Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Magnemite is Electric type. In de 1e generatie heeft Magnemite een base speciale stat van 95. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Magnemite een base experience yield van 89.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magnemite.

Magnemite Magnemite

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.