Magmortar

Magmortar is een Vuur en Vuur type Pokemon. Magmortar behoort tot de soort van Blast Pokémon (Blast Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 68.0 kg (149.9). De vaardigheden zijn Vlamlichaam (Flame Body) en Vital Spirit (Verborgen) (Vital Spirit (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 243. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Magmortar ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 95, verdediging 67, speciale aanval 125, speciale verdediging 95, Snelheid 83. Opgeteld zijn de stats 540. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Magmortar Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Magmortar een base experience yield van 199.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magmortar.

Magmortar Magmortar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.