Magmar

Magmar is een Vuur en Vuur type Pokemon. Magmar behoort tot de soort van Spitfire Pokémon (Spitfire Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 44.5 kg (98.1). De vaardigheden zijn Vlamlichaam (Flame Body) en Vital Spirit (Verborgen) (Vital Spirit (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 173. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Magmar ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 95, verdediging 57, speciale aanval 100, speciale verdediging 85, Snelheid 93. Opgeteld zijn de stats 495. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Magmar Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Magmar een base speciale stat van 85. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Magmar een base experience yield van 167.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magmar.

Magmar Magmar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.