Magearna

Magearna is een Staal en Fee type Pokemon. Magearna behoort tot de soort van Kunstmatige Pokémon (Artificial Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 80.5 kg (177.5). De vaardigheid van de mon is Soul-Hart (Soul-Heart).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Magearna ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 95, verdediging 115, speciale aanval 130, speciale verdediging 115, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 723 totale kracht (TK) kan behalen.

Magearna Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Magearna een base experience yield van 120.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magearna.

Magearna Magearna

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.