Magcargo

Magcargo is een Vuur en Steen type Pokemon. Magcargo behoort tot de soort van Lava Pokémon (Lava Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 55.0 kg (121.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 151. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Magcargo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 120, speciale aanval 90, speciale verdediging 80, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 430. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Magcargo Wijzigingen

In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Magcargo een base HP van 50. In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Magcargo een base speciale Attack van 80. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Magcargo een base experience yield van 154. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Magcargo een base experience yield van 144.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magcargo.

Magcargo Magcargo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.