Magby

Magby is een Vuur en Vuur type Pokemon. Magby behoort tot de soort van Gloeiende Kool Pokémon (Live Coal Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 21.4 kg (47.2). De vaardigheden zijn Vlamlichaam (Flame Body) en Vital Spirit (Verborgen) (Vital Spirit (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 73. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Magby ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 75, verdediging 37, speciale aanval 70, speciale verdediging 55, Snelheid 83. Opgeteld zijn de stats 365. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 789 totale kracht (TK) kan behalen.

Magby Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Magby een base experience yield van 117.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magby.

Magby Magby

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.