Machop

Machop is een Vecht en Vecht type Pokemon. Machop behoort tot de soort van Supermacht Pokémon (Superpower Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 19.5 kg (43.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Machop ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 80, verdediging 50, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 739 totale kracht (TK) kan behalen.

Machop Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Machop does not have the No Guard ability. In de 1e generatie heeft Machop een base speciale stat van 35. In de eerste drie generaties heeft de Pokemon Machop een base experience yield van 88. In de 4e generatie heeft Machop een base experience yield van 75.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Machop.

Machop Machop

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.