Luvdisc

Luvdisc is een Water en Water type Pokemon. Luvdisc behoort tot de soort van Rendezvous Pokémon (Rendezvous Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 8.7 kg (19.2). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Hydratatie (Verborgen) (Hydration (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 116. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Luvdisc ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 43, aanval 30, verdediging 55, speciale aanval 40, speciale verdediging 65, Snelheid 97. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 797 totale kracht (TK) kan behalen.

Luvdisc Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Luvdisc een base experience yield van 110.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Luvdisc.

Luvdisc Luvdisc

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.