Lurantis

Lurantis is een Gras en Gras type Pokemon. Lurantis behoort tot de soort van Bloom Sickle Pokémon (Bloom Sickle Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 18.5 kg (40.8). De vaardigheden zijn Leaf Guard (Leaf Guard) en In Tegenstelling (Verborgen) (Contrary (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Lurantis ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 105, verdediging 90, speciale aanval 80, speciale verdediging 90, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 742 totale kracht (TK) kan behalen.

Lurantis Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lurantis.

Lurantis Lurantis

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.