Lunatone

Lunatone is een Steen en Psychisch type Pokemon. Lunatone behoort tot de soort van Meteoriet Pokémon (Meteorite Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 168.0 kg (370.4). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 161. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Lunatone ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 55, verdediging 65, speciale aanval 95, speciale verdediging 85, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 460. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 698 totale kracht (TK) kan behalen.

Lunatone Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Lunatone een base HP van 70. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Lunatone een base experience yield van 150. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Lunatone een base experience yield van 154.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lunatone.

Lunatone Lunatone

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.