Lugia

Lugia is een Psychisch en Vlieg type Pokemon. Lugia behoort tot de soort van Diving Pokémon (Diving Pokémon). De mon is 5.2 meter lang. In lbs 17′01″. Het weegt 216.0 kg (476.2). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Multiscale (Verborgen) (Multiscale (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Lugia ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 106, aanval 90, verdediging 130, speciale aanval 90, speciale verdediging 154, Snelheid 110. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Lugia Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Lugia een base experience yield van 220. In de 2e generatie heeft Lugia een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lugia.

Lugia Lugia

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.