Loudred

Loudred is een Normaal en Normaal type Pokemon. Loudred behoort tot de soort van Big Voice Pokémon (Big Voice Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 40.5 kg (89.3). De vaardigheden zijn Soundproof (Soundproof) en Scrappy (Verborgen) (Scrappy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 126. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Loudred ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 84, aanval 71, verdediging 43, speciale aanval 71, speciale verdediging 43, Snelheid 48. Opgeteld zijn de stats 360. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 707 totale kracht (TK) kan behalen.

Loudred Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Loudred.

Loudred Loudred

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.