Lotad

Lotad is een Water en Gras type Pokemon. Lotad behoort tot de soort van Water Weed Pokémon (Water Weed Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 2.6 kg (5.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 44. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Water 1 (Grass, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Lotad ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 30, verdediging 30, speciale aanval 40, speciale verdediging 50, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 220. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Lotad Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Lotad een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lotad.

Lotad Lotad

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.