Litleo

Litleo is een Vuur en Normaal type Pokemon. Litleo behoort tot de soort van Lion Cub Pokémon (Lion Cub Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 13.5 kg (29.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 220 (28.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 74. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Litleo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 50, verdediging 58, speciale aanval 73, speciale verdediging 54, Snelheid 72. Opgeteld zijn de stats 369. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Litleo Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Litleo.

Litleo Litleo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.