Lillipup

Lillipup is een Normaal en Normaal type Pokemon. Lillipup behoort tot de soort van Puppy Pokémon (Puppy Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 4.1 kg (9.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 55. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Lillipup ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 60, verdediging 45, speciale aanval 25, speciale verdediging 45, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 275. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Lillipup Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lillipup.

Lillipup Lillipup

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.