Lilligant

Lilligant is een Gras en Gras type Pokemon. Lilligant behoort tot de soort van Bloeiende Pokémon (Flowering Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 16.3 kg (35.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Lilligant ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 60, verdediging 75, speciale aanval 110, speciale verdediging 75, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 740 totale kracht (TK) kan behalen.

Lilligant Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lilligant.

Lilligant Lilligant

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.