Lileep

Lileep is een Steen en Gras type Pokemon. Lileep behoort tot de soort van Sea Lily Pokémon (Sea Lily Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 23.8 kg (52.5). De vaardigheden zijn Zuignappen (Suction Cups) en Storm Drain (Verborgen) (Storm Drain (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 71. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Water 3 (Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Lileep ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 66, aanval 41, verdediging 77, speciale aanval 61, speciale verdediging 87, Snelheid 23. Opgeteld zijn de stats 355. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Lileep Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Lileep een base experience yield van 121. In de 4e generatie heeft Lileep een base experience yield van 99.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lileep.

Lileep Lileep

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.