Lickitung

Lickitung is een Normaal en Normaal type Pokemon. Lickitung behoort tot de soort van Licking Pokémon (Licking Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 65.5 kg (144.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 77. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Lickitung ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 55, verdediging 75, speciale aanval 60, speciale verdediging 75, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 385. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 699 totale kracht (TK) kan behalen.

Lickitung Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Lickitung een base speciale stat van 60. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Lickitung een base experience yield van 127.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lickitung.

Lickitung Lickitung

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.