Ledyba

Ledyba is een Insect en Vlieg type Pokemon. Ledyba behoort tot de soort van Five Star Pokémon (Five Star Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 10.8 kg (23.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 53. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ledyba ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 20, verdediging 30, speciale aanval 40, speciale verdediging 80, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 265. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 802 totale kracht (TK) kan behalen.

Ledyba Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Ledyba een base experience yield van 54.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ledyba.

Ledyba Ledyba

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.