Leafeon

Leafeon is een Gras en Gras type Pokemon. Leafeon behoort tot de soort van Verdant Pokémon (Verdant Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 25.5 kg (56.2). De vaardigheden zijn Leaf Guard (Leaf Guard) en Chlorofyl (Verborgen) (Chlorophyll (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 184. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Leafeon ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 110, verdediging 130, speciale aanval 60, speciale verdediging 65, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Leafeon Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Leafeon een base experience yield van 196.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Leafeon.

Leafeon Leafeon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.