Larvitar

Larvitar is een Steen en Grond type Pokemon. Larvitar behoort tot de soort van Rock Skin Pokémon (Rock Skin Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 72.0 kg (158.7). De vaardigheden zijn Guts (Guts) en Sand Veil (Verborgen) (Sand Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Larvitar ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 64, verdediging 50, speciale aanval 45, speciale verdediging 50, Snelheid 41. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Larvitar Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Larvitar een base experience yield van 67. In de 2e generatie heeft Larvitar een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Larvitar.

Larvitar Larvitar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.