Larvesta

Larvesta is een Insect en Vuur type Pokemon. Larvesta behoort tot de soort van Torch Pokémon (Torch Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 28.8 kg (63.5). De vaardigheden zijn Vlamlichaam (Flame Body) en Swarm (Verborgen) (Swarm (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 72. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Larvesta ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 85, verdediging 55, speciale aanval 50, speciale verdediging 55, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 360. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 767 totale kracht (TK) kan behalen.

Larvesta Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Larvesta.

Larvesta Larvesta

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.