Landorus

Landorus is een Grond en Vlieg type Pokemon. Landorus behoort tot de soort van Overvloed Pokémon (Abundance Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 68.0 kg (149.9). De vaardigheden zijn Sand Force (Sand Force) en Sheer Force (Verborgen) (Sheer Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 90 (higher than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Landorus ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 89, aanval 125, verdediging 90, speciale aanval 115, speciale verdediging 80, Snelheid 101. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 701 totale kracht (TK) kan behalen.

Landorus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Landorus.

Landorus Landorus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.