Lampent

Lampent is een Spook en Vuur type Pokemon. Lampent behoort tot de soort van Lamp Pokémon (Lamp Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 13.0 kg (28.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 130. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Lampent ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 40, verdediging 60, speciale aanval 95, speciale verdediging 60, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 370. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Lampent Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Lampent has Shadow Tag as its hidden ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Lampent.

Lampent Lampent

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.