Kyurem

Kyurem is een Draak en Ijs type Pokemon. Kyurem behoort tot de soort van Boundary Pokémon (Boundary Pokémon). De mon is 3.0 meter lang. In lbs 9′10″. Het weegt 325.0 kg (716.5). De vaardigheid van de mon is Druk (Pressure).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven, 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 297. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Kyurem ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 125, aanval 130, verdediging 90, speciale aanval 130, speciale verdediging 90, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 660. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 628 totale kracht (TK) kan behalen.

Kyurem Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Kyurem (Black Kyurem) een base experience yield van 297. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Kyurem (White Kyurem) een base experience yield van 297.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kyurem.

Kyurem Kyurem

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.