Kyogre

Kyogre is een Water en Water type Pokemon. Kyogre behoort tot de soort van Sea Basin Pokémon (Sea Basin Pokémon). De mon is 4.5 meter lang. In lbs 14′09″. Het weegt 352.0 kg (776.0). De vaardigheid van de mon is Drizzle (Drizzle).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 302. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Kyogre ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 100, verdediging 90, speciale aanval 150, speciale verdediging 140, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 670. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 682 totale kracht (TK) kan behalen.

Kyogre Wijzigingen

From Pokémon Ruby & Sapphire to Pokémon X & Y, Kyogre een catch rate van 5. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Kyogre een base experience yield van 218.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kyogre.

Kyogre Kyogre

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.