Kubfu

Kubfu is een Vecht en Vecht type Pokemon. Kubfu behoort tot de soort van Wushu Pokémon (Wushu Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 12.0 kg (26.5). De vaardigheden zijn Binnen Focus (Inner Focus) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Kubfu ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 90, verdediging 60, speciale aanval 53, speciale verdediging 50, Snelheid 72. Opgeteld zijn de stats 385. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Kubfu Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kubfu.

Kubfu Kubfu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.