Kricketune

Kricketune is een Insect en Insect type Pokemon. Kricketune behoort tot de soort van Cricket Pokémon (Cricket Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 25.5 kg (56.2). De vaardigheden zijn Swarm (Swarm) en Technician (Verborgen) (Technician (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 134. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Kricketune ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 77, aanval 85, verdediging 51, speciale aanval 55, speciale verdediging 51, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 384. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 722 totale kracht (TK) kan behalen.

Kricketune Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Kricketune een base experience yield van 159.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kricketune.

Kricketune Kricketune

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.