Kricketot

Kricketot is een Insect en Insect type Pokemon. Kricketot behoort tot de soort van Cricket Pokémon (Cricket Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.2 kg (4.9). De vaardigheden zijn Loodshuid (Shed Skin) en Run Away (Verborgen) (Run Away (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 39. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Kricketot ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 37, aanval 25, verdediging 41, speciale aanval 25, speciale verdediging 41, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 194. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 799 totale kracht (TK) kan behalen.

Kricketot Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Kricketot een base experience yield van 54.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kricketot.

Kricketot Kricketot

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.