Komala

Komala is een Normaal en Normaal type Pokemon. Komala behoort tot de soort van Drowsing Pokémon (Drowsing Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 19.9 kg (43.9). De vaardigheid van de mon is Comatose (Comatose).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Komala ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 115, verdediging 65, speciale aanval 75, speciale verdediging 95, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Komala Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Komala.

Komala Komala

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.